Ніж для оброблення м'яса Eicker серії Profi, коване лезо
Цей ніж Eicker призначений для оброблення будь-якого різновиду м'яса. Підходить для роботи із сирим м'ясом, для оброблення туші, птиці, також для роботи з готовими продуктами: нарізання ковбаси та інших м'ясних виробів. Модель ножа виготовлена з міцної високоякісної сталі.
**Ця модель виробляється тільки з чорною ручкою.
Виробник: Eicker.
Країна виробництва: Німеччина.
Склад неіржавкої сталі 1.4110, використовуваної для ножів серії Profi: DIN X55 GrMo14.
Вуглець: 0.55 - 0.75%
Хром: 16-18%
Марганець: 1%
Кремний: 1%
Молибден: 0.55 -0.75%
Ергономічна ручка ножа виготовлена з нековзного поліпропілену, під час процесу оброблення м'яса, ручка ножа зручно лежить у ладоні та не зісковзує, що запобігає стомлюваності кисті руки та дає змогу працювати легко та продуктивно.
Ручка вижерує високі температури, що дає можливість мити ніж у посудомийній машині.
Ножі відомого європейського бренда Eicker заслужили світове визнання й довіру професіоналів у всьому світі. Цей ніж знайшов застосування не тільки на професійних кухнях, але також і на домашніх кухнях.
Основні | |
---|---|
Виробник | Eicker |
Країна виробник | Німеччина |
Матеріал леза | Молібден-ванадієва сталь |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Тип | Ніж обвалочний |
Користувацькі характеристики | |
Довжина леза | 21.0 (см) |
Кількість предметів в наборі | 1 |
- Ціна: 1 490 ₴